اولین جلسه کمیته راهبری

نوشته شده در نویسنده 270

اولین جلسه کمیته راهبری رویداد ملی مهندسی نفت خلیج فارس روز سه‌شنبه مورخ ۳۰/۱۱/۹۷ در محل ساختمان پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران برگزار شد. اعضای کمیته راهبری متشکل از آقایان ابراهیم طالقانی، مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت، حمید بورد، مدیر عامل شرکت نفت فلات قاره، عبدالمجید مصلح، ریاست دانشگاه خلیج فارس بوشهر و رامین خسروخاور، مدیر عامل هلدینگ پدم پارسیان کیش در این جلسه حضور یافتند.

در این جلسه در خصوص چگونگی برگزاری رویداد، تصویب برنامه زمانبندی اجرای رویداد، بررسی هزینه‌های برگزاری و تصویب جوایز برنامه‌ریزی شد و موارد پیشنهادی مورد تصویب واقع شدند.

در ابتدای جلسه آقای طالقانی از نهادهای مختلف حاضر در جلسه جهت همکاری در برگزاری این برنامه تشکر به عمل آوردند.

در ادامه جلسه پیرامون موضوعاتی از قبیل اهداف نسل سوم و چهارم دانشگاه‌ها و دستیابی به آنها در طول این برنامه، کارآفرینی و تجاری‌سازی ایده‌ها، ضرورت استفاده از منتور بمنظور آموزش‌های مورد نیاز و ارائه کارگاه‌ها و نشست‌های آموزشی با نگاهی جدید بحث و تبادل نظر شد.

سپس مهندس قاسمی و مهندس محمدی‌فرد در راستای دستور جلسه جزییات پیشنهادی مربوط به نوع و محور مسابقه و نحوه ارزیابی و جدول زمانبندی را مطرح نمودند که مورد تایید حضار قرار گرفت. تعیین کمیته علمی و اجرایی مسابقه به شورای تصمیم‌گیری برنامه محول شد تا با توجه به نیازمندی‌های برنامه، اشخاص مورد نظر را انتخاب شود.

در ادامه مهندس بورد، مدیر عامل شرکت نفت فلات قاره، خلاصه‌ای از سایر کارهای انجام‌شده در راستای اعتلای ارتباط دانشگاه و صنعت ارائه و همکاری کامل خود را اعلام نمودند.

همچنین، دکتر مصلح، ریاست دانشگاه خلیج فارس، از این رویکرد استقبال کرده و موافقت خود را برای همکاری در بخش‌های مختلف و در اختیار قرار دادن امکانات اعلام نمودند.

دکتر خسروخاور، مدیر عامل هلدینگ پدم پارسیان کیش نیز با تایید پیشنهادات اولیه شورای تصمیم‌گیری، تقبل هزینه‌های مربوط به جوایز برگزیدگان برنامه را بر عهده گرفتند.